Vakgebieden

De sleutel tot succesvol zaken doen; ieder bedrijf heeft hiervoor zijn eigen manier. Bij Vertaalbureau Tongo staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. Ons doel is om onze klanten aan een 100% juiste vertaling te helpen en efficiënt taalbarrières te doorbreken. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke en razendsnelle dienstverlening.

Niet alleen correct vertaald, maar ook in de juiste terminologie

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw website, folder of (juridisch) document, zoals een paspoort of huwelijksakte, correct vertaald is, maar wij letten ook op de tone of voice. Een foutloze vertaling is aantrekkelijk, maar wanneer er niet gelet wordt op woordgebruik en taal, valt u alsnog door de mand. Onze gespecialiseerde en ervaren vertalers hebben oog voor detail. Zij hanteren de juiste terminologie en kunnen zich bovendien goed inleven in het doel van de communicatie. Bij Vertaalbureau Tongo komt uw vertaling echt tot zijn recht.

Waarin is Vertaalbureau Tongo gespecialiseerd?

  • Commerciële vertaling: websites, brochures en flyers
  • Juridische vertaling: algemene voorwaarden, contracten en rechtbankdossiers
  • Technische vertaling: handleidingen, procedures en werkbeschrijvingen
  • Medische vertaling: onderzoeken, uitslagen en testen
  • Financiële vertaling: jaarverslagen en rapportages
  • Literaire vertaling: boeken, essays en gedichten

Wilt u meer details over een specifiek vakgebied?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze ervaringen? Of bent u benieuwd naar onze referenties binnen bepaalde vakgebieden? U kunt niet alleen op onze website kijken voor de mogelijkheden, maar ook contact met ons opnemen.