Polis vertaling

Pools, Roemeens, Frans, Spaans; Vertaalbureau Tongo werkt met verschillende native speakers die de taal machtig zijn tot in de kleinste details. Wilt u een polis laten vertalen en uzelf een hoop stress, tijd en geld besparen? Schakel dan Vertaalbureau Tongo, het snelste online vertaalbureau, in.

Met onze vaste tarieven weet wat u te wachten staat

Bij Vertaalbureau Tongo hanteren wij een documentprijs voor beëdigde vertalingen. Dit bespaart u niet alleen kosten – het is immers goedkoper dan wanneer u een vertaalopdracht per woord laat berekenen, maar het is ook overzichtelijk voor beide partijen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een snelle vertaling van uw polis te ontvangen. Heeft u een deadline? Dat is geen punt; in de meeste spoedgevallen brengen wij ook geen extra kosten in rekening.

Binnen no time een 100% juiste polisvertaling

Bij Vertaalbureau Tongo bent u verzekerd van een 100% juiste polis vertaling. Wij screenen onze vertalers op behaalde diploma’s en aantoonbare ervaring. Bovendien voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van uw vertaling te waarborgen.

Laat uw polis vertalen door onze professionele medewerkers

Hebben wij uw interesse gewekt en heeft u een document dat vertaald moet worden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 070-7531944, zodat wij een nauwkeurige indicatie kunnen geven van de oplevertermijn. Neem dan contact met ons op. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.