Spoedvertaling

Nadert een deadline en vindt u geen gaatje om zelf een tekst of officieel document, zoals een juridisch rapport, te vertalen? Vertaalbureau Tongo, het snelste online vertaalbureau, regelt voor u met spoed de juiste vertaling, waarvoor wij zelfs – in de meeste gevallen – geen extra kosten in rekening brengen.

De voordelen van Vertaalbureau Tongo op een rij

  • Razend snelle service voor de vertaling van ieder document
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Heeft u met spoed een vertaling nodig?

Heeft het vertalen van een website, offerte of een ander document haast? Wij zorgen ervoor dat uw tekst zo snel mogelijk vertaald wordt, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Bovendien vragen wij in de meeste gevallen zelfs geen extra kosten voor een spoedklus; het snel afleveren van een perfecte vertaling is immers onze kracht. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Het spoedtarief bedraagt de standaardprijs plus een maximum van 15%.

Heeft u met spoed een vertaling nodig?

Zit u echt om het hand en wilt u liever vandaag dan morgen een tekst laten vertalen? Neem contact om met Vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of vul het contactformulier op onze website in. Wij berekenen graag de prijs van uw vertaling, geheel vrijblijvend.