Snelle service en unieke tevredenheidgarantie bij Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo, een dynamische onderneming gevestigd in Den Haag, heeft als doel om de beste en snelste vertaaldiensten te leveren. Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering voor al uw vragen en onze unieke tevredenheidgarantie. Wij besteden maximale aandacht en zorg aan onze klanten. Heeft u interesse in een snelle vertaling voor uw documenten? Neem dan contact met ons op.

De pluspunten van Vertaalbureau Tongo op een rij

  • Razendsnelle service voor iedere vertaling
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Wilt u met spoed documenten laten vertalen?

Heeft het vertalen van een website, offerte of een ander document haast? Vertaalbureau Tongo zorgt ervoor dat uw tekst zo snel mogelijk vertaald wordt, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Bovendien vragen wij in de meeste gevallen zelfs geen extra kosten voor een spoedklus; het snel afleveren van een perfecte vertaling is immers onze kracht. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Om deze fouten in de kiem te smoren, screenen wij al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook hameren wij erop dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Vertaalbureau Tongo hanteert een aantrekkelijk laag tarief

Wie zegt dat goede vertaling altijd gepaard gaat met een hoge rekening? Integendeel. Wij bieden u niet alleen onze voordeligste tarieven, maar u ontvangt ook nog eens een heldere offerte, zodat u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Dankzij een uitgekiende planningsmethode en een door onszelf ontwikkelde technologie betaalt u maar liefst 15% minder dan de standaardprijs die bij anderen voor een vertaling wordt berekend, en kunnen wij u keer op keer trakteren op scherpgeprijsde aanbiedingen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 070-7531944.