Website vertaling

Bespaar tijd en geld en laat ons uw werk vertalen

Wilt u een website, gedicht of een trouwakte laten vertalen door een van onze professionele native speakers? Bij ons wordt uw tekst perfect vertaald, en aangepast naar de juiste tone of voice. Heeft u een deadline en weet u niet of u er zelf aan toe komt om een tekst te vertalen? Ook dat komt voor de bakker: wij regelen het met spoed. Bovendien betaalt u in de meeste gevallen zelfs geen extra kosten.

Wat zijn de voordelen van Vertaalbureau Tongo?

  • Razend snelle service voor de vertaling van ieder document
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Geef de tijdrovende vertaalklus uit handen

Heeft u een deadline of komt u er zelf gewoonweg niet meer uit met de vertaling? Het vertalen van een website kan een tijdrovende klus zijn. Vertaalbureau Tongo helpt u graag uit de brand. Het uitbesteden van een klus kan u niet alleen veel tijd, maar ook veel geld besparen. Laat uw website, folder of een ander document in de door u gewenste taal vertalen. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld gewoon terug.

Wilt u meer informatie?

Wilt u een website laten vertalen? Of wilt u meer weten over onze tevredenheidgarantie? Neem dan contact met ons op, zodat wij geheel vrijblijvend een offerte voor u kunnen aanmaken. Heeft u nog andere vragen dan kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 070-7531944. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.