Wilt u een tekst laten vertalen?

Zoekt u een vertaler voor een website voor kinderen, een boek voor juristen, een vertaling voor een technische handleiding of een andere tekstvertaling? Onze vertalers zijn bekend met uw vakgebied en doelgroep. Bij Vertaalbureau Tongo bieden wij u razendsnelle service, zonder daarvoor een spoedtarief te betalen. Wij hanteren heldere tarieven, zodat u overzicht houdt in de kosten, en wij leveren een 100% juiste vertaling. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld gewoon terug. Wij zijn immers pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Teksten laten vertalen in alle mogelijke taalcombinaties

Een tekst vertalen is voor ons een eenvoudige klus. Frans, Fins, Spaans of Russisch; wij hebben verschillende native speakers in dienst, die de taal machtig zijn tot in de kleinste puntjes. Bent u benieuwd welke talen wij aanbieden? Voor een overzicht van de talen klikt u hier. Naast een breed scala aan talen hebben onze vertalers ook ieder hun eigen specialisme. Wilt u meer details over de vakgebieden van Vertaalbureau Tongo? Op onze website vindt u daarover meer informatie.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wilt u meer informatie over het laten vertalen van een tekst, website, folder of (juridisch) document? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-7531944 of het contactformulier op onze website in te vullen.