Wilt u een tekst laten vertalen?

Een polis, document of website zelf vertalen is een tijdrovende klus. Bespaar uzelf een hoop stress, tijd en geld en schakel Vertaalbureau Tongo in, het snelste online vertaalbureau. Wij kunnen uw tekst vertalen in diverse talen, waaronder Pools, Roemeens, Spaans en Fins. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering voor al onze klanten en onze unieke tevredenheidgarantie. Heeft u belangstelling? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden.

Een tekst laten vertalen? Kies voor Vertaalbureau Tongo

  • Razendsnelle service voor iedere vertaling
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Wilt u met spoed documenten laten vertalen?

Dringt de tijd en wilt u een tekst laten vertalen? Wij zorgen ervoor dat uw tekst zo snel mogelijk vertaald wordt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien vragen wij in de meeste gevallen zelfs geen extra kosten voor een spoedklus; het snel afleveren van een perfecte vertaling is immers onze kracht. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht.

Schakel onze professionele medewerkers in voor uw vertaling

Wij screenen al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook hameren wij erop dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij hanteren een aantrekkelijk laag tarief

Wie zegt dat een goede vertaling veel geld kost? Dat is bij Vertaalbureau Tongo niet het geval. Wij bieden u niet alleen onze voordeligste tarieven voor een vertaling, maar u ontvangt ook nog eens een heldere offerte, zodat u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Dankzij een uitgekiende planningsmethode en een door onszelf ontwikkelde technologie betaalt u maar liefst 15% minder dan de standaardprijs die bij anderen voor een vertaling wordt berekend.

Contact opnemen

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 070-7531944.