Persoonlijk

Kent u dat gevoel wanneer u een winkel inloopt en er geen gedag wordt gezegd? Of een prettige samenwerking met een onaangenaam einde? Persoonlijk contact is bij Vertaalbureau Tongo meer dan een telefonisch gesprek of het beantwoorden van een e-mail. Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie van A tot Z staan bij Vertaalbureau Tongo centraal. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht volledig op uw wensen en de gewenste doelgroep aansluiten totdat u volledig tevreden bent.

Wij bieden de service die u verlangt

Een tekst kan nog zo perfect vertaald zijn, maar als het niet naadloos aansluit op de doelgroep of het niet de gewenste boodschap overbrengt, slaat u een flater. Daarom houdt persoonlijk contact bij Vertaalbureau Tongo niet op bij een luisterend oor, maar leven wij ons in uw bedrijfsactiviteiten, doelstelling, achtergronden, uw publiek en vakjargon. Alleen dan kunnen wij u de service bieden die u verlangt en zijn wij ervan overtuigd dat de tekst tot in de puntjes perfect is.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze?

Wilt u meer informatie over onze service? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw vertaling met u. U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Bel gerust voor een afspraak naar 070-7531944.