Wilt u een website laten vertalen?

Het vertalen van een website kan een tijdrovende klus zijn. Heeft u een deadline of komt u er zelf gewoonweg niet meer uit? Laat Vertaalbureau Tongo u uit de brand helpen. Het uitbesteden van de vertaling door een professioneel vertaalbureau kan u niet alleen veel tijd en stress, maar ook veel geld besparen.

Wij staan garant voor een 100% juiste vertaling

Hoe zorgen wij ervoor dat uw tekst juist vertaald wordt? Frans, Duits, Portugees of Braziliaans; Vertaalbureau Tongo werkt met verschillende native speakers die de taal tot in de kleinste puntjes machtig zijn. Wij screenen al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook hameren wij erop dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Tongo?

Ook voor klussen die met enige spoed vertaald moeten worden, kunnen wij u van dienst zijn. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de vertaling. Bovendien betaalt u bij ons, in tegenstelling tot andere vertaalbureaus, in de meeste spoedgevallen ook geen spoedtarief. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hierover uiteraard vroegtijdig op de hoogte gebracht. Het spoedtarief bedraagt de standaardprijs plus een maximum van 15%.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Tongo?

  • Razendsnelle service voor iedere vertaling
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Wilt u meer informatie?

Wilt u een website laten vertalen door een van onze professionele medewerkers? Neem dan contact met op, zodat wij weten hoeveel pagina’s vertaald dienen te worden en wij een vrijblijvende offerte kunnen opmaken en de opleveringsdatum kunnen doorgeven. Neem contact met ons op door te bellen naar 070-7531944. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.